Fri frakt över 499kr

Allmänna villkor för prenumerationer

Prenumerationstjänst

Om du önskar automatiskt leverans av varor månadsvis, varannan månad eller kvartalsvis kan du påbörja en prenumerationstjänst på önskade produkter. Om du endast vill köpa en vara en gång klickar du på KÖP NU eller KÖP UTAN PRENUMERATION. 

Hur gör jag för att starta en prenumeration?

Välj önskad vara och klicka på Prenumerera. Välj sedan önskad periodicitet på prenumerationen: varje månad, varannan månad eller varje kvartal. Klicka sedan på PRENUMERERA NU. Välj antal produkter du vill prenumerera på genom att lägga till en eller flera antal i varukorgen. Efter utcheckning och betalning i kassan kommer du erhålla en orderbekräftelse. Den köpta produkten levereras omgående och sedan samma datum varje period tills dess du väljer att avsluta, pausa eller ändra prenumerationen. 

Betalsätt

När du startar din prenumeration betalas den direkt vid utcheckning i kassan. Kommande automatiska prenumerationsordrar som skickas enligt vald periodicitet betalas med det tidigare kort som registrerades vid start av prenumerationen. Som prenumerant är du skyldig att uppdatera sina kortuppgifter om betalningen inte går igenom eller erhålla alternativ betalningslösning i form av faktura från Skinware Sweden AB. Här kan du läsa mer om Köpvillkor.

Priser under prenumerationsperiod

Priser/kostnader som gäller på produkterna som ingår i din prenumeration är de som anges på webbplatsen. Priserna kan komma att ändras under prenumerationsperioden och vi förbehåller oss rätten att ändra priset utan en avisering om prisändring. Det pris som du betalar på produkt som ingår i prenumerationstjänsten är det pris som anges på webbplatsen och leveransaviseringen som skickats till din e-post. 

Hur ändrar, pausar eller avslutar jag min prenumeration?

Om du har en pågående prenumeration som du vill ändra, göra uppehåll eller avsluta gör du det genom att maila till oss på info@arcofsweden.com. Ange i mailet ditt ordernummer samt vad du önskar; ändra, pausa, avsluta eller till exempel ändra antalet produkter i din prenumeration. Alla ändringar, uppehåll eller avslut måste göras senast 7 vardagar innan din ordinarie leveransdag för att inte du ska behöva betala för nästkommande leverans. Utebliven betalning är inte samma som uppsagd prenumerationstjänst. 14 dagars ångerrätt gäller alltid, läs mer under Ångerrätt & returer om du vill nyttja ångerrätten. 

Vid frågor kontakta vår kundtjänst på info@arcofsweden.com